skip to Main Content

Zondag: kerkdienst

Elke zondag is er kerkdienst voor iedereen. Zingen en bidden, lezen en luisteren; samenkomst en ontmoeting. En altijd een kopje koffie na. De diensten beginnen om 10 uur. Ze duren meestal ruim een uur. Maar bij bijzondere diensten hebben we daar niet altijd genoeg aan.

Vanwege Corona hebben wij aangepaste diensten en vragen wij u om te reserveren. U kunt daarvoor uiterlijk donderdag 18.00 uur een mail sturen naar reserverensilo@gmail.com. U hoort dan zaterdag of u kunt komen. Als u naar Silo komt, verzoeken wij u om vooraf (bij voorkeur thuis) een zelftest af te nemen, ook als u gevaccineerd bent. Zo houden wij onze diensten zo veilig mogelijk voor iedereen.

Avondmaal

Iedere eerste zondag van de maand sluiten we de kerkdienst af met het Avondmaal, de maaltijd van de Heer. Daarmee gedenken we het bijzondere van Jezus. Wat we dan doen? We delen met elkaar brood en drinken de beker. Daarin zit alcoholvrij druivensap in plaats van wijn. Zo kan ieder die zich verbonden voelt met Jezus Christus deelnemen.

Wilt u een keer zo’n dienst meemaken? Dat kan! Klik hier voor de aankondiging van aanstaande zondag.

Back To Top
X