Skip to content

De Silogemeente is een actieve gemeente. Doordeweeks komen regelmatig leden en vrienden van de gemeente samen.

Bijbelstudie – korte, intensieve series
Gespreksgroepen – over inspirerende thema’s. Zoals: wat betekent het om Christus te ontvangen. Of over de verhouding geloof en wetenschap
Eetgroep – eens per maand gezamenlijke maaltijd met ex-gedetineerden, vrienden, belangstellende en een speciale inleider. Lees hier meer.
Dertigersgroep – ontmoeting van bijna-dertigers tot alreeds-veertigers
Lectoren training – goed voorlezen van de bijbel vraagt om goed voorbereiden (‘Versta je wat je leest?’) en om goede techniek (‘Verstaan ze wat je leest?’).
Wijkavonden – een maandelijkse ontmoeting van wijkgenoten de omgeving van Doorn of Utrecht oost.
Seniorendiners – rond hoogtijdagen als Kerst en Pasen, en als we er gewoon trek in hebben. Met in de keuken een heuse chef-kok!
Silo Cantorij – bijzondere liturgische muziek, Iedere veertien dagen oefenen, elke twee tot drie maanden meewerken in diensten. En jaarlijks een bijzonder project.
En nog veel meer – van cup-cakes bakken voor het goede doel tot een weekend skiën; van een museumbezoekje tot een reis naar een bijzonder project in Oeganda of naar onze zustergemeente op Cuba.

Benieuwd naar de activiteiten waar je nu aan kunt meedoen? Stuur een mailtje naar de secretaris (secretariaat@silogemeente.nl).

Back To Top