In de adventperiode leven we als gemeente toe naar kerst. Welkom bij deze adventsdiensten en ook onze kerstdienst.
Op 30 december hebben we een bijzondere dienst met ds. Ashkan Ussefi, een Iraanse voorganger.

1e Advent zondag 2 december, 10 uur: Avondmaalsdienst o.l.v. mw. Ingeborg Janssen.
Na de dienst adventslunch. Graag aanmelden bij Regien Smit , regiensmit@silogemeente.nl.

2e Advent zondag 9 december, 10 uur: Dienst o.l.v. ds. Paul Egberts.
Na de dienst gespreksgroep geloof en weten. Graag aanmelden bij secretariaat@silogemeente.nl

3e Advent zondag 16 december, 10 uur: Themadienst o.l.v. Tjeerd de Graaf,
Na de dienst nagesprek 11-12 uur. Thema: Door het water

4e Advent zondag 23 december, 10 uur: Cantorijdienst voorbereid en uitgevoerd door de Silo Cantorij en ds. Arjan Noordhoek, thema: Something inside so strong

1e Kerstdag dinsdag 25 december, 10 uur: Kerstviering met de Silo Cantorij en ds. Regien Smit, thema: Hij werd als wij

Zondag 30 december, 10 uur: Oliebollendienst met ds. Ashkan Ussefi.