Skip to content

Over Robert Jan Nijland-Beltman

Tot 31 december 2021 was Robert Jan interim-voorganger in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. Daarnaast is hij projectleider Jeugd bij de Amsterdamse PKN-organisatie. Op zijn 18e werd hij dooplid van de Evangelische Gemeente in zijn woonplaats Lelystad. Robert Jan is 34 jaar, en zijn echtgenoot en hij hebben drie pleegkinderen.

Vóór zijn studie theologie was Robert Jan werkzaam als verpleegkundige en als jongerenwerker. Na verloop van tijd ontdekte hij zijn roeping en is hij theologie gaan studeren aan Hogeschool Windesheim en aan het Baptisten Seminarium. Die studies rondt hij deze zomer af.

U bent welkom

De intrededienst vindt plaats in de Silokerk te Utrecht, op zondag 6 maart in de eredienst van 10 uur.  Het wordt een feestelijke dienst, waarin ook het avondmaal gevierd wordt. De Silo Cantorij verleent muzikale medewerking.

Wilt u de dienst bijwonen? Fijn, u bent van harte welkom. Meld u als het even kan vooraf aan, met een email aan: reserverensilo@gmail.com.  Wie verhinderd is, kan de intrededienst volgen via het Silo- YouTube kanaal. Daar is de intrededienst ook na afloop nog terug te kijken.

En de covidmaatregelen?

De coronabeperkingen zijn nagenoeg opgeheven. Dus geen mondkapjes en anderhalve meter meer, geen beperkte toegang en geen toegangscontroles. Wel is het zaak om voorzichtig te blijven. Dus hoesten in de elleboog, nog geen handen schudden, en wel de handen vaak en goed wassen. Natuurlijk blijft iedereen bij klachten thuis.

Daarnaast dit verzoek: doe voordat u naar Silo komt, eerst thuis een zelftest. Ook als u geen klachten hebt. Dat is wel zo geruststellend voor mede-kerkgangers. En: geef elkaar de ruimte. Respecteer dat sommigen toch graag nog een beetje afstand houden. Dus informeer even of u direct naast een ander zal plaatsnemen.

Back To Top