Home Wat doen we Samen eten

Lunches tijdens advent en passietijd

Lunches tijdens Advent en Passietijd

  • Op de derde Adventszondag (17 december) is er na de dienst een gezamenlijke Adventslunch. Met muziek, beelden en teksten bereiden we ons voor op de naderende Kersttijd.
  • Tijdens de 40 dagen voor Pasen (Passietijd, zondag 18 maart) staan we met een Beeldmeditatie stil bij het lijden en sterven van Christus. Aansluitend hebben we met elkaar een lunch.

Voor wie: voor wie zich wil voorbereiden op advent en kersttijd, op lijdenstijd en opstanding.

Wanneer: zo 17 december; zo 18 maart

Opgave bij Inge Boef

Dertigersgroep

Dertigersgroep: samen eten en praten

De Silo Dertigersgroep komt op de 1e maandagavond van de maand bijeen om samen te eten en te praten over allerlei levensthema's, onder leiding van Arjan Noordhoek. Locatie wordt per keer bepaald. Deelnemers zijn dertigers, zij die het nog worden en zij die het al geweest zijn; allen met vergelijkbare interesses.

Eetgroep

eetgroep

Eet je een keer mee? De Silo Eetgroep gaat maandelijks op een dinsdagavond aan tafel. Met mensen van allerlei kleur en achtergrond. Net uit werk, huis of gevangenis; met of zonder dak boven het hoofd. Samen met Siloleden die maatje zijn voor wie een extra steun in de rug kan gebruiken. Met steeds een bijzondere gast aan tafel die vertelt over werken in nazorg of hulpverlening. Ieder is welkom aan tafel.

Meer weten? Neem contact op met Hans Baas: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Aanmelden kan via http://www.silo-eetgroep.nl/

Data in 2018:

16 januari
13 februari
13 maart
17 april
8 mei
19 juni
17 juli
14 augustus

Silo BijbelBuddies

De Silo Bijbelbuddies (Exodus Bijbelgroep) is een ontmoetingsgroep voor wie een barst in zijn bestaan heeft, bijvoorbeeld door detentie of verslaving. Onder leiding van Arjan Noordhoek verkennen we in de groep op persoonlijke wijze geloof en bijbel. We combineren de ontmoeting met een (kosteloze) maaltijd die de topkoks onder de deelnemers zelf bereiden.

 

Meer info en aanmelding: Arjan Noordhoek

Wanneer: elke eerste donderdag van de maand 17.00-19.00 u. (inloop v.a. 16.00 u.)

Kerkdienst zondag 10.00 uur


8 juli: Hans Baas
15 juli: Jacob Bandstra
22 juli: Jaap Boeschoten
29 juli: Marjanne Lam
5 aug: Hans Baas
12 aug: Piet Brongers
19 aug: Willemijn Bakkes
26 aug: Regien Smit

 

 

Activiteiten