Home Contact Contact en adres

Banknummer

NL85 INGB 0000 1018 92 Baptistengemeente Silo te Utrecht

Route

De Silokerk ligt tussen het Centraal Station en het voetbalstadion Galgenwaard in het Oostelijke gedeelte van Utrecht centrum en dichtbij het Spoorwegmuseum (Maliebaan).
Vanaf Utrecht Centraal Station: richting Mariaplaats, daar rechtsaf de Springweg inlopen, tot links de Haverstraat begint. De Haverstraat gaat over in de Hamburgerstraat, die weer over gaat in de Herenstraat. De Silokerk ligt halverwege de Herenstraat aan de linkerzijde. De wandeltijd Utrecht CS naar de Silokerk is ongeveer een kwartier.

Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren op de Maliesingel of de Maliebaan.
Let op! door de week en op zaterdag is het in Utrecht betaald parkeren. Op zondag kunt u buiten de singel gratis parkeren, binnen de singel is op zondag vanaf 12.00 ook betaald parkeren. Op de website van de gemeente Utrecht vindt u meer informatie.

Is de deur gesloten? Dan aanbellen bij nr 34, links van de grote kerkdeuren.

Kerkdienst zondag 10.00 uur

10 dec: Tjeerd de Graaf
Tweede advent en regenboogdienst
17 dec: Paul Egberts
Derde advent met Davina koor
24 dec: Arjan Noordhoek
Vierde advent en cantorijdienst. Muziekstuk: Waar wacht je op?
25 dec: Arjan Noordhoek en Regien Smit
Kerstproeverij. Thema 'Wek mijn zachtheid weer'