Home Het Silogebouw Verhuur

Verhuur

Zoekt u een ruimte op structurele basis bijvoorbeeld voor repetities?

Misschien heeft de Silokerk een geschikte zaal voor u. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, zowel voor grote bijeenkomsten tot 100 personen, als voor kleinere groepen.

De grote zaal kan op allerlei manieren ingedeeld worden. Er is een vleugel aanwezig, een beamer en een uitstekende geluidsinstallatie. De kleinere ruimtes lenen zich goed voor vergaderingen en workshops.

Er is een volledig ingerichte keuken en wij kunnen ook de catering voor u verzorgen. En, last but not least, de koffie is heerlijk!

De Silokerk bevindt zich in het centrum van Utrecht, tussen Nieuwegracht en Lepelenburg,  15 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Wij verhuren uitsluitend op langlopende basis, dus voor telkens terugkerende activiteiten. Wij doen dit volgens het self service-concept. Hierbij krijgt de huurder van ons een sleutel en is hij zelf verantwoordelijk voor het netjes en schoon achterlaten van het gebouw.

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

grote zaal, lengterichting

 

 

 

 

 

 

 

 

grote zaal, overdwars

Kerkdienst zondag 10.00 uur


19 aug: Willemijn Bakkes
26 aug: Regien Smit
2 sept: Jaap Boeschoten
9 sept: Regien Smit (startzondag)
16 sept: Tjeerd de Graaf
23 sept: Paul Egberts
30 sept: Douwe Visser
7 okt: Henk Bakker

 

 

Activiteiten