Home Het Silogebouw Verhuur

Verhuur

Zoekt u een ruimte op structurele basis bijvoorbeeld voor repetities?

Misschien heeft de Silokerk een geschikte zaal voor u. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, zowel voor grote bijeenkomsten tot 100 personen, als voor kleinere groepen.

De grote zaal kan op allerlei manieren ingedeeld worden. Er is een vleugel aanwezig, een beamer en een uitstekende geluidsinstallatie. De kleinere ruimtes lenen zich goed voor vergaderingen en workshops.

Er is een volledig ingerichte keuken en wij kunnen ook de catering voor u verzorgen. En, last but not least, de koffie is heerlijk!

De Silokerk bevindt zich in het centrum van Utrecht, tussen Nieuwegracht en Lepelenburg,  15 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Wij verhuren uitsluitend op langlopende basis, dus voor telkens terugkerende activiteiten. Wij doen dit volgens het self service-concept. Hierbij krijgt de huurder van ons een sleutel en is hij zelf verantwoordelijk voor het netjes en schoon achterlaten van het gebouw.

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

 

grote zaal, lengterichting

 

 

 

 

 

 

 

 

grote zaal, overdwars

Kerkdienst zondag 10.00 uur


24 juni: Jaap Boeschoten
1 juli: Regien Smit
8 juli: Hans Baas
15 juli: Jacob Bandstra
22 juli: Jaap Boeschoten
29 juli: Hans Baas

 

Activiteiten


19 juni 17.00 uur: Eetgroep
20 juni 19.30 uur: Bijbelstudie module 'Beestje'
24 juni 10.00 uur: Afsluiting module 'Beestje'
24 juni 11.30 uur: Silo Sing Along
26 juni 20.00 uur: Repetitie Silocantorij
27 juni 19.30 uur: Wijkavond NO